domingo, 18 de mayo de 2008

transformacions


De cop i volta, et canvien de situació espaial, de vestimenta, de converses, d’impulsos i pulsions....i t’has d’adaptar a la nova cosmovisió en qüestió de minuts. Una de les moltes vides que es porten a la vegada ha canviat. Les modificacions són més complicades que les creacions, perquè has de tenir en compte tot el que s’ha fet fins aleshores.

Las mans tenen altres funcions, les mirades ja no poden ser indefinides i els pensaments són molt més mesurats, perquè hom coincideix amb els mestres grecs que tot el que es pensa, a la llarga, es mostra.
El dòping està prohibit i perseguit, i alhora reconegut per la seva mateixa prohibició.
El menú del sopar no l’ensenya aquell cuiner simpàtic, embarretat i engaltat que viu al carrer de dia i dorm dins del bar de nit. Les màquines de fotos fan fotos i prioritzen el seu sustantiu respecte del seu complement del nom. Els guàrdies urbans són tots de la secreta, en una missió d’incògnit...
Les arribades i les sortides són com les dels aeroports. Només canvia l’hora i el destí, sense que hi hagi més diferència. Els llums i els olors poden variar en qüestió de segons.
...tot es fa igual però diferent. I la diferència es pot entendre entre abismal i mínima en tan sols uns quants segons.

No hay comentarios: