miércoles, 29 de agosto de 2007

a càndid li agrada el futbol




Aquest any, Càndid s’ha omplert d’energia i busca col·laboració per demostrar, a final de temporada, que el Madrid juga més partits a casa que el Barça. Té previst anotar en una llibreta els partits de tots dos equips. Al juny traurà conclusions i reafirmarà la sensació permanent que té cada diumenge: el Madrid ha jugat un partit més fàcil que el del Barça.

Per evitar arribar a la conclusió de que es només una suggestió seva, busca persones que pensin el mateix. No vol pensar que és l'únic.

Càndid té una primera prova: el debut a la lliga del Madrid ha estat al Bernábeu. El Barça ha jugat fora. Càndid sap que els aficionats comuns no es preocupen en fixar-se en tots els partits de la lliga. La gent té massa feina per fer-ho. Existeix una manipulació informativa global i sistemàtica per fer veure que els dos equips competeixen en igualtat de condicions. Però el calendari fixat al setembre no és el mateix que el de final de lliga. Només un seguiment ben fet demostrarà que els mitjans manipulen patològicament.

No hay comentarios: